Donatie

Steun het Oosterbeeks Burgermonument
Het is moeilijk te bevatten dat er geen volwaardig burgermonument bestaat in een dorp met zo’n levendige herdenkingstraditie. Geen gedenkplaats die aandacht en erkenning biedt aan alle Oosterbeekse burgers die geraakt werden door het oorlogsgeweld in september 1944. Geen verzamelplaats van verhalen waar jaarlijks bloemen worden gelegd. Geen herinneringsplek aan de meer dan 80 omgekomen burgerslachtoffers wiens namen bijna vergeten zijn.

Kosten monument
Voor het Oosterbeeks Burgermonument is uiteraard geld nodig. De totale kosten voor het monument zijn begroot op € 60.000,-. De kosten betreffen het ontwerpen, construeren en plaatsen van het monument alsmede de officiële onthulling en overige onvoorziene kosten. Het goede nieuws is dat we inmiddels € 23.915,-  aan donaties en toegezegde kostenvrije participatie hebben ontvangen. Doet u u ook mee?

JA, IK WIL HELPEN!
Met uw hulp kunnen we het Oosterbeeks Burgermonument realiseren. We zijn al heel dankbaar met een bijdrage van 5 of 10 euro. Meer is helemaal mooi. Via onderstaande invulvelden kunt u eenvoudig via IDEAL doneren.
Uiteraard kunt u uw donatie ook handmatig overmaken via onze bankrekening NL 32 RABO 0372 2569 61 t.n.v. Stichting Opdat Wij Niet Vergeten (BIC code RABONL2UXXX) onder vermelding ‘Donatie Burgermonument’.

Uw geld goed besteed
Als Stichting zonder winstoogmerk bent u ervan verzekerd dat uw donatie goed terecht komt. Dankzij het ANBI-keurmerk kunt u als donateur bovendien profiteren van belastingvoordeel. Alle inkomsten en uitgaven zullen volledig en transparant worden verantwoord.
Bestuursleden en leden van de realisatiegroep ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden! Alle middelen worden ingezet om onze doelstelling te realiseren. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Bedrag